Na Konferenciji nastao novi muzički hit

Dijana Tepšić, diplomirani komunikolog, zaposlena je u Gender centru u Vladi Republike Srpske, a banjalučkoj publici poznata je kao jedini banjalučki ženski DJ. Na Konferenciji mladih ona učestvuje kao voditeljica muzičkih radionica.

Konferencija traje već treći dan. Kakvi su Vaši dosadašnji utisci?

Kreativnost i energija koje se osjete na proizvod su talenta mladih učesnika koji su uzmuzičke radionice prisustvovali radionici „Predrasude i sterotipi“, te Gender radionici o ravnopravnosti polova. Različita interesovanja su dobrodošla na svaku od radionica u okviru Konferencije mladih Bosne i Hercegovine. Malo je vremena, zato imamo jedan dan za muziku, drugi dan smo gledali koje su to teme koje interesuju mlade.

Kako teku vaše radionice i šta možemo očekivati na kraju?

Što se tiče muzike konkretno, odlučili smo da to bude pjesma u kojoj će do izražaja doći i tekst i muzika. Svaki učesnik svira po neki instrument, zanima se za različite oblasti u muzici, a samim tim ima mogućnost da svoj individualni interes uklopi u finalni projekat u vidu muzičkog performansa. Uprskos nedostatku vremena, učesnici ulažu mnogo truda i vježbe da bismo uspješno realizovali našu ideju. Naravno, pozitivna energija i dobro raspoloženje su prisutni među učesnicima što znatno doprinse stvaralačkoj atmosferi.

Objavljeno: 03/12/2010 00:00

Newsletter

Unesi podatke kako bi se upisao/la u našu emailing listu i tako ostao/la u toku sa Konferencijom mladih.
Ime i Prezime:

Grad:

Email:

Prati nas na Facebook-u


NAVIGACIJA

Copyright © 2011. kmbih.info, sva prava zadržana. Dizajnirali: Pixel Dizajn Studio.